Søk
Close this search box.

OM OSS

Remix Consulting AS

Hva vi drives av!

Vi har hatt gleden av å utvikle spennende løsninger i kjøpesenterbransjen i flere ti år, og har bidratt til at mange retail konsepter har sett dagens lys. 

Fra en eiendomsutviklers perspektiv kan den rette retailer gjøre en forskjell for eiendommens utvikling og muligheter. Dette i  kombinasjon med innovative løsninger innen markedsføring kan nye målgrupper attraheres.  

Vi har ledet et av Nordens beste selskaper innen kjøpesenterutvikling og mediesalg. Å oppnå gode resultater har vært vår drivkraft for å lykkes i et stadig mer utfordrende retail og kjøpesentermarked. 

Bli kjent med vårt team

Vilde har en spennende bakgrunn med over 10 års erfaring innen retail og butikkdrift. Hun drives av å se målbare resultater og kreative løsninger på ulike problemstillinger. Hun har arbeidet som både butikksjef og kjøpesenterleder, og har en unik innsikt i hvordan å skape et samarbeid med gode løsninger mellom både leietaker og utleier. Dette, i kombinasjon med markedsføringsutdanning og organisering av store og små eventer, gjør henne ekspert i alle ledd i en retailkjede og vet som skal til for å drive en suksessfull retailbedrift. Vilde er handlekraftig, kreativ og løsningsorientert.

Vilde Holte Lerbak

Project Manager

Mia er den kreative dirigenten med over 25 års erfaring innom retail og konseptutvikling. Hun har et unikt driv og øye for detaljer. Hun er en ekspert ut til fingerspissene. I retail-verden der det kreative utrykket og helikopterperspektivet er a og o, vet hun eksakt hva som skal til for å vende på en virksomhet fra tap til gevinst. Mia er en person med stor forståelse innom handel, grensehandel og markedsføring. Hun har både drevet egne butikker og vært senterleder og konseptutvikler i mange år. Mia er en do-er, ingen utfordringer for store og resultatene prater for seg selv.

Mia Danielsson

Creative Director

Sebastian har hatt en ekstrem interesse for markedsføring i over 10 år. Sebastian er en spesialist på salgstrakter og kundereisen, men også den tekniske biten på alt innom sosiale medier og digital markedsføring. Ved å kartlegge hva som gjøres nå, se hvem den potensielle målgruppen er, setter han opp en strategi på hvordan man skal få kampanjene til å konvertere. Med detaljert sporing og analyse vil man kunne optimere og kutte ut det som ikke fungerer.

Sebastian Myrvold

Marketing Specialist

Ta gjerne kontakt for et inspirerende møte!

Marianne Mazarino Håkonsen