Søk
Close this search box.

Park Styling og Remix Consulting inngår et samarbeid!

PARK er et «proven concept" med 3 år i DANMARK hvor produktsalg og fortjeneste dobles, samt høy vekst i de totale inntekter på grunn av økt kundeinngang.

Park Styling og Remix Consulting inngår et samarbeid!

Remix Consulting AS inngår et samarbeid med PARK Concept, eier av det danske frisør konseptet Park Styling som tilbyr en helt ny forretningsmodell for frisørvirksomheter. En grunnleggende bærebjelke i konseptet er fokus på bærekraft. Dette er en like naturlig del av konseptet som det de naturlige produktene er.

-Netthandel av frisørprodukter har utfordret frisørbransjen og redusert salongenes driftsmarginer. PARK Styling er derfor tuftet på at salget av sine egne produkter har de samme konkurransedyktige priser på nett som i salong. Vi har derfor utviklet en egen nettbutikk hvorfra salongenen får salgsprovisjon månedlig og nye kunder, slik blir de også økonomisk bærekraftige, sier Réne Piper Laursen i Park Concept. 

PARK er et «proven concept” med 3 år i DANMARK hvor produktsalg og fortjeneste dobles, samt høy vekst i de totale inntekter på grunn av økt kundeinngang.

Landsdekkende kjede

-Ambisjonen med samarbeidet er å etablere en landsdekkende franchise kjede i Norge bestående av PARK Styling frisører, tilsvarende det som på kort tid har blitt Danmarks største felleskap for selvstendige frisører; sier Marianne Mazarino Håkonsen daglig leder i Remix Consulting. Selskapet jobber i skjæringspunktet mellom detaljhandel og handelseiendom med fokus på lønnsom utvikling for alle parter. Med seg i dette samarbeidet har hun Wenche Skjæran som har lang fartstid fra frisørbransjen i Norge og Sverige. Her kan du lese mer om det å bli Partner med PARK Styling og gjelder for både enkeltstående frisører og frisørkjeder.

 

PARK online sikrer sine frisører mersalg og vekst

Park Styling teller for tiden 80 av Danmarks mest kvalitetsbevisste salonger over hele landet og er et fellesskap av uavhengige frisører. Her deler de blant annet markedsføring, inspirasjon, utdanning og en nyutviklet bærekraftig og skånsom produktserie, som bare selges av Park Styling salongene og tilhørende nettbutikk.

Som den første frisørkjeden i Norden, har Park valgt å samle inn all Park Styling tomemballasje fra kundene. Kundene kan levere den tomme sjampoflasken tilbake til sin nærmeste PARK salong og få 20 kr. i retur enten den er kjøpte på nett eller i salong. Frisørene får på denne måten anledning til å tiltrekke seg både eksisterende og nye kunder til salongen.

Samarbeidet mellom Remix Consulting og Park Concept er naturlig da begge selskapene deler verdi og erfaring med den gode kundeopplevelsen. Det står sentralt når det nå handler om å tilby norske salonger å ta en helt ny retning ved å innleder et samarbeid med Park Styling, som også setter faglig utvikling i fokus. Kvaliteten sikres og opprettholdes gjennom felles opplæring av ansatte samt et landsdekkende opplevelsesnettverk med de andre partnersalongene.

KONTAKT her for mer info om partnerskap:

Remix Consulting ble startet i 2018 og selskapet drives fra Oslo.

Kontakt person;

Marianne Mazarino Håkonsen

Remix Consulting AS

E-post: marianne@marianneremixconsulting.com

Tlf:  +47  951 43 005

www.remixconsulting.com

 

PARK Styling ble lansert i 2018 og drives fra selskapets i Kolding.

 

Del:

Anbefalt å lese

Key take-aways fra NCSC Awards og kommersiell stedsutvikling

Vi i Remix Consulting forvalter den norske grenen av NCSC, og har fulgt juryen og finalistene gjennom våren og frem til prisutdelingen. Under får du våre betraktninger på god kommersiell stedsutvikling, hvilke grep som gir deg både kunder og leietakers oppmerksomhet og noen spådommer om fremtidens utvikling.

Dyrtid og andre festbremser

Det kommer en tid etter dyrtiden. Det gjelder å stålsette seg i steds- og utviklingsprosjekter nå, og se frem imot fremtidig snorklipping med forhåpentligvis bærekraftige og solide konsepter.

Følg oss:

Kontakt oss