Søk
Close this search box.

STRÖMSTAD SHOPPINGCENTER nominerade till årets kommersiella mötesplats av NCSC

Det är med stor stolthet vi kan meddela att vi är nominerade till årets kommersiella mötesplats för Nordic Commercial Spaces & Communities i Sverige, säger Mia Danielsson, Centerchef på Strömstad Shoppingcenter.
Bild: Victoria Sörensen Lund

STRÖMSTAD SHOPPINGCENTER nominerade till årets kommersiella mötesplats av NCSC

Bild: Victoria Sörensen Lund

Det är med stor stolthet vi kan meddela att vi är nominerade till årets kommersiella mötesplats för Nordic Commercial Spaces & Communities i Sverige, säger Mia Danielsson, Centerchef på Strömstad Shoppingcenter.

NCSC är Nordens ledande medlemsorganisation för alla som arbetar med utveckling av kommersiella mötesplatser och det är därför ett stort erkännande för oss och det viktiga arbete som lagts ner på Strömstad Shoppingcenter sedan 2020.  Det var året då vi lanserade vårt uppdrag; Vår mötesplats för handel och upplevelser!

– På dagens marknad handlar det om en kontinuerlig utveckling av vad en kommersiell mötesplats kan erbjuda både vad gäller handel och upplevelser, och vi har genom våra åtgärder försökt bemöta våra kunder om vad de ville att centret skulle erbjuda, säger Marianne Mazarino Håkonsen i Remix Consulting med ansvar för utveckling och uthyrning. Med proaktiva ägare satte vi en viktig utvecklings- och innovationsstrategi, som var att stärka den lokala marknaden genom att erbjuda bästa valuta för pengarna inom dagligvaror, hem och fritid och sportartiklar i mix med att skapa fler upplevelser.

Sedan bröt pandemin ut och vi fick testat om strategin var rätt för den lokala marknaden och det var det. Hårt arbete har gjorts för att nå ut till en större del av vår region i Västra Götaland/Bohuslän med nya och moderna koncept, och när gränsen öppnades upp såg vi att även den norska regionen gillade vår erbjudan som består av Willys, Hyper Bowling, Golfhandelen butik med simulatorer, Intersport, Kulturskola och en mobil scen för att erbjuda evenemang med mer.  För att förbättra mobiliteten och kundflödet ändrades parkeringshusets ingång och fasad och trafikmönster. Stora digitala skärmar vid entréerna marknadsför hyresgästerna och deras erbjudanden.

  • Vi är dock inte färdiga och vi kommer att fortsätta utvecklas tillsammans med våra hyresgäster som har gjort ett fantastiskt jobb.

Det sista året 2022, var året vi slog alla tidigare besök-och omsättningstal och vi hoppas detta inspirerar både nuvarande och framtida hyresgäster, för detta är ett team work mellan våra hyresgäster, Strömstad kommun och andra näringsbedrifter i Strömstad  som är en viktig turist destination i Västra Götaland, avslutar Mia Danielsson.

För mer kontakt;

Mia Danielsson tlf.  0046 70 251 99 30 / mia@strömstadshoppingcenter.se

Centerchef Strömstad Shoppingcenter

Marianne Mazarino Håkonsen tlf.  0047 950 143 005  / marianne@remixconsulting.com

CEO Remix Consulting, ansvarig förvaltar, utveckling och uthyrning.

BT Property Strömstad AB äger Strömstad Shoppingcenter och bakom står bolaget FRAM Eiendom, Lani Invest och Bunde Eiendom.

NCSC – Nordic Commercial Spaces & Communities medlemmar inkluderar branschens stora och små aktörer bland fastighetsägare, investerare, förvaltare, retailere, konsulter och leverantörer, stadsplanerare och kommunala representanter samt representanter från andra branschorganisationer. Föreningen bildades 1985 och har idag över 1,1,00medlemmar främst från Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Del:

Anbefalt å lese

Dyrtid og andre festbremser

Det kommer en tid etter dyrtiden. Det gjelder å stålsette seg i steds- og utviklingsprosjekter nå, og se frem imot fremtidig snorklipping med forhåpentligvis bærekraftige og solide konsepter.

Følg oss:

Kontakt oss