Søk
Close this search box.

Etablera din verksamhet på gränsen

Vi har haft nöjet att utveckla spännande lösningar inom köpcentrumbranschen

Etablera din verksamhet på gränsen

För dig som vill etablera dig vid gränsen har Strömstad Shoppingcenter och Långflon Shoppingcenter ur ett investeringsperspektiv alla de förutsättningar som krävs för en lyckad etablering. Närheten till konsument intensiva områden på andra sidan gränsen har fått många verksamheter att mångdubbla sin omsättning.

Remix ser lösningarna och kan gränshandeln

Vi har haft nöjet att utveckla spännande lösningar inom köpcentrumbranschen i årtionden, och har bidragit till att många detaljhandelskoncept ser dagens ljus. Ur en fastighetsutvecklares perspektiv kan rätt butik göra skillnad för fastighetens utveckling, och för butikerna är rätt läge mycket viktigt. Detta i kombination med innovativa marknadsföringslösningar som skapar nya möjligheter är exakt vad vi på Remix Consulting kan hjälpa dig och ditt företag med.

Del:

Anbefalt å lese

Key take-aways fra NCSC Awards og kommersiell stedsutvikling

Vi i Remix Consulting forvalter den norske grenen av NCSC, og har fulgt juryen og finalistene gjennom våren og frem til prisutdelingen. Under får du våre betraktninger på god kommersiell stedsutvikling, hvilke grep som gir deg både kunder og leietakers oppmerksomhet og noen spådommer om fremtidens utvikling.

Dyrtid og andre festbremser

Det kommer en tid etter dyrtiden. Det gjelder å stålsette seg i steds- og utviklingsprosjekter nå, og se frem imot fremtidig snorklipping med forhåpentligvis bærekraftige og solide konsepter.

Følg oss:

Kontakt oss