Søk
Close this search box.

Etablera din verksamhet på gränsen

Vi har haft nöjet att utveckla spännande lösningar inom köpcentrumbranschen

Etablera din verksamhet på gränsen

För dig som vill etablera dig vid gränsen har Strömstad Shoppingcenter och Långflon Shoppingcenter ur ett investeringsperspektiv alla de förutsättningar som krävs för en lyckad etablering. Närheten till konsument intensiva områden på andra sidan gränsen har fått många verksamheter att mångdubbla sin omsättning.

Remix ser lösningarna och kan gränshandeln

Vi har haft nöjet att utveckla spännande lösningar inom köpcentrumbranschen i årtionden, och har bidragit till att många detaljhandelskoncept ser dagens ljus. Ur en fastighetsutvecklares perspektiv kan rätt butik göra skillnad för fastighetens utveckling, och för butikerna är rätt läge mycket viktigt. Detta i kombination med innovativa marknadsföringslösningar som skapar nya möjligheter är exakt vad vi på Remix Consulting kan hjälpa dig och ditt företag med.

Del:

Anbefalt å lese

Dyrtid og andre festbremser

Det kommer en tid etter dyrtiden. Det gjelder å stålsette seg i steds- og utviklingsprosjekter nå, og se frem imot fremtidig snorklipping med forhåpentligvis bærekraftige og solide konsepter.

Kinderegget OMA

På Kolbotn torg i Nordre Follo kommune finner vi gjenbruksbutikken OMA. OMA er en kommunal gjenbruksbutikk og arbeidstreningssenter.

Følg oss:

Kontakt oss