Søk
Close this search box.

Sentrumstorget

Et nytt konsept for sentrumshandel til Hønefoss

Sentrumstorget

Remix Consulting leverer et nytt konsept for sentrumshandel til Hønefoss, basert på analyser og kontakt med varehandelen. Remix arbeider med å finne de rette retailkonseptene og lokale drivere.  Videre er kontraktsforhandling, videreutvikling av forvaltningstjenestene samt markedsføring noen av våre bistandsområder.

 

Ønsker du å etablere butikken eller serveringsstedet som tilbyr kundene det beste til hverdag og fest? 

Ja, da skal vi sørge for at kundene finner veien til Sentrumstorget! For vi kan tilby fleksibel planløsning, som kan tilpasses den enkeltes behov. Her er det adkomst direkte inn fra  400 parkeringsplasser i et av byens mest populære innendørs parkeringshus. Kundene har  direkte tilgang fra det trivelige gågatemiljøet rundt Sentrumstorget, som blir et samlingspunkt for et utemiljø av gode restauranter og caféer.

Lokalene er varierte i størrelse, lyse og moderne, med fantastisk fasadeeksponering – og nettopp det gjør Sentrumstorget tilpasset alle som kan bidra til å gjøre den daglige handelen  enkel, trygg og komplett.

  • Sentrumstorget har gangavstand til alle byens knutepunkter, samt kollektivtransport
  • Sentrumstorget er en av byens mest trafikkerte gang- og sykkelpassasjer
  • Gunstig adkomst, både for gående, syklende og kjørende
  • I starten av gågata, 50 meter fra populære Søndre Torg
  • Lokalisert langs byens mest trafikkerte gjennomfartsårer
  • Direkte innkjøring til Sentrumstorgets store parkeringshus
  • Omkranset av boliger og kontorarbeidsplasser
  • 200 meter fra byens rutebilstasjon
  • 350 meter fra togstasjonen

 

 

Del:

Anbefalt å lese

Key take-aways fra NCSC Awards og kommersiell stedsutvikling

Vi i Remix Consulting forvalter den norske grenen av NCSC, og har fulgt juryen og finalistene gjennom våren og frem til prisutdelingen. Under får du våre betraktninger på god kommersiell stedsutvikling, hvilke grep som gir deg både kunder og leietakers oppmerksomhet og noen spådommer om fremtidens utvikling.

Dyrtid og andre festbremser

Det kommer en tid etter dyrtiden. Det gjelder å stålsette seg i steds- og utviklingsprosjekter nå, og se frem imot fremtidig snorklipping med forhåpentligvis bærekraftige og solide konsepter.

Følg oss:

Kontakt oss