Søk
Close this search box.

Meltzersgate 4

Et kontorfelleskap helt utenom det vanlige

Meltzersgate 4

Et kontorfelleskap helt utenom det vanlige

Remix Consulting forvalter Meltzersgate 4, hvor du finner du et kontorfellesskap som består av en rekke dyktige selskaper innen analyse og rådgivning. Alle med et høyt nivå av profesjonalitet med ønske om at ansatte , kunder og besøkende  opplever omgivelsene som hyggelig og inspirerende.

Denne ambisjonen har vi som driver Meltzersgate 4 også og vi ønsker deg som fremtidig leietaker velkommen inn!

Vi har arealer fra 10-200 m2 og tilbyr gjerne en omvisning.

Eiendommen ble oppført i 1898 og har gjennomgått opp gjennom tidene forandringer og forbedringer og fremstår i dag som en perle i sitt nabolag.

Vi tilbyr et trivelig kontorfellesskap med cellekontorer, akkurat nå har vi kun ett ledig kontor på 21 kvm eksklusivt kontorareal i 3 etasje med heis.

Felleskostnadene dekker bl. a rengjøring en gang pr uke, strøm, oppvarming, felles kjøkken,  bygningsforsikring og snømåking. Mulighet for leie av parkeringsplass.

Del:

Anbefalt å lese

Key take-aways fra NCSC Awards og kommersiell stedsutvikling

Vi i Remix Consulting forvalter den norske grenen av NCSC, og har fulgt juryen og finalistene gjennom våren og frem til prisutdelingen. Under får du våre betraktninger på god kommersiell stedsutvikling, hvilke grep som gir deg både kunder og leietakers oppmerksomhet og noen spådommer om fremtidens utvikling.

Dyrtid og andre festbremser

Det kommer en tid etter dyrtiden. Det gjelder å stålsette seg i steds- og utviklingsprosjekter nå, og se frem imot fremtidig snorklipping med forhåpentligvis bærekraftige og solide konsepter.

Følg oss:

Kontakt oss