Meltzersgate 4

Et kontorfelleskap helt utenom det vanlige

Meltzersgate 4

Et kontorfelleskap helt utenom det vanlige

Remix Consulting forvalter Meltzersgate 4, hvor du finner du et kontorfellesskap som består av en rekke dyktige selskaper innen analyse og rådgivning. Alle med et høyt nivå av profesjonalitet med ønske om at ansatte , kunder og besøkende  opplever omgivelsene som hyggelig og inspirerende.

Denne ambisjonen har vi som driver Meltzersgate 4 også og vi ønsker deg som fremtidig leietaker velkommen inn!

Vi har arealer fra 10-200 m2 og tilbyr gjerne en omvisning.

Eiendommen ble oppført i 1898 og har gjennomgått opp gjennom tidene forandringer og forbedringer og fremstår i dag som en perle i sitt nabolag.

Vi tilbyr et trivelig kontorfellesskap med cellekontorer, alt fra 12-20 m2 eksklusivt kontorareal i 4 etasje med heis, og om ønskelig kan vi vurdere muligheter for å slå sammen arealer hvis det er behov for sammenhengende kontorer.

Felleskostnadene dekker bl. a rengjøring en gang pr uke, multimaskin etter forbruk (kopi, skanner, skriver), vaktservice, alarm, trådløst bredbånd (hybridfiber), strøm, oppvarming, felles kjøkken, møterom, bygningsforsikring og snømåking. Mulighet for leie av parkeringsplass.

Del:

Anbefalt å lese

Kinderegget OMA

På Kolbotn torg i Nordre Follo kommune finner vi gjenbruksbutikken OMA. OMA er en kommunal gjenbruksbutikk og arbeidstreningssenter.

Følg oss:

Kontakt oss