Søk
Close this search box.

NCSC

Remix Consulting ivaretar NCSCs interesser i Norge

NCSC

Organisasjonen som støtter kommersielle områder i det nordiske markedet.

Remix Consulting ivaretar NCSCs interesser i Norge. I løpet av 2022 endret NCSC sin betydning til Nordic Commercial Spaces & Communities – en viktig refleksjon av revitaliseringen som pågår i vår bransje. Det handler ikke lenger bare om shopping. Det handler om å finne den ideelle balansen mellom tjenester, opplevelser og nødvendigheter for å drive innovasjon innen handel og betjene samfunnene.

Grunnlagt i 1982, har organisasjonen rundt 800 medlemmer fra Danmark, Finland, Norge, Sverige, Island og andre europeiske land. Medlemslisten inkluderer et bredt spekter av interessegrupper, som eiendomsselskaper, investorer, senterledere, detaljhandlere, tjenesteytende næringer, handelsforeninger, byplanleggere, regjering og kommunale myndigheter.

Oppdrag og visjon

Arbeider for å støtte kontinuerlig utvikling av nordiske kommersielle områder og samfunn som en integrert del av samfunnet.

Samler alle forskjellige interessegrupper involvert i kjøpesentre og skaper en nøytral arena for faglige diskusjoner.

Har som mål å være talspersonen og informasjonskilden for kjøpesenterbransjen.

Hva NCSC gjør

40 bransjearrangementer i de nordiske landene med opptil 450 deltakere.

Utdanningsstudieturer.

Bransjerapporter og data.

NCSC Awards – den største prisutdelingen for den nordiske kjøpesenterbransjen.


Del:

Anbefalt å lese

Dyrtid og andre festbremser

Det kommer en tid etter dyrtiden. Det gjelder å stålsette seg i steds- og utviklingsprosjekter nå, og se frem imot fremtidig snorklipping med forhåpentligvis bærekraftige og solide konsepter.

Kinderegget OMA

På Kolbotn torg i Nordre Follo kommune finner vi gjenbruksbutikken OMA. OMA er en kommunal gjenbruksbutikk og arbeidstreningssenter.

Følg oss:

Kontakt oss