PARK Majorstuen på grønn løper

PARK Majorstuen på grønn løper

PARK Majorstuen rullet ut den grønne løperen og åpnet dørene i april, og nå står Nanna Øyen og Zwedi L Haile klare sammen med Luna og Maylen til å ta imot frisørkundene. De blir nå en del av PARK styling som er Nordens raskest voksende frisørkjede med egne eksklusive kvalitetsprodukter. PARK har nå mer enn 80 salonger, og flere er på vei i både Danmark, Tyskland og Norge.

Remix Consulting har oppdraget med å «frelse» Frisør-Norge til PARK Styling som har de tre dimensjonene for en bærekraftig utvikling av klima, miljø og økonomi som en del av forretningsmodellen.

-I PARK styling er vår felles lidenskap hår og hårpleie, og gjennom vårt fokus på hårtrender står produkter med naturlige ingredienser og med en helt unik panteordning på gammel emballasje på kr. 20,- sentralt, sier Nanna Øyen. Vi har gjennom disse produktene noe helt unikt og de selges kun gjennom PARK salonger eller Parkstyling.no  og derfor trenger ikke vi konkurrere med webshop på pris.

Videre ønsker vi gjennom et godt miljø her på Majorstuen å være den kvalitetsbevisste kundens førstevalg. Vi gleder oss til og dele dette fantastiske konseptet med våre kunder og inviterer alle til en  WALK IN THE PARK WITH US!

Vi kunne ikke være mer enige, så vi ønsker flere frisører og frisørkjeder til et hyggelig møte for en introduksjon av PARK Styling konseptet. 

Del:

Anbefalt å lese

Kinderegget OMA

På Kolbotn torg i Nordre Follo kommune finner vi gjenbruksbutikken OMA. OMA er en kommunal gjenbruksbutikk og arbeidstreningssenter.

Følg oss:

Kontakt oss