Shopping for Furniture, Fiction & Fashion

Supersentralt på Oxford street 214, lå engang Topshop, et yndet reisemål for mange nordmenn i mange år.

Supersentralt på Oxford street 214, lå engang Topshop, et yndet reisemål for mange nordmenn i mange år. Selv husker jeg fra mine pendler år i London, hvor jeg ofte reiste tilbake til Oslo søndag kveld med week-end shoppere som stappet hatthyllene fulle av Topshop og Warehouse poser. Dette var konsepter vi ikke fant i Norge eller Norden.

Så hvor ble de av?

Arcadia Group Ltd, et britisk multinasjonalt retail-selskap og morselskapet til bl.a. Debenhams, Miss Selfridge, Topman, Topshop, Burton, Warehouse med flere ble slått konkurs ifjor og allerede 8. februar i år hadde de sterkeste merkevarene som tidligere var eid av Arcadia, blitt solgt til bl.a. nettbutikkene ASOS og Boohoo.

Nå ryktes det at IKEA flyttet inn på samme adresse, og skal fylle mer enn 8000 m2 med handleopplevelser. Eiendommen har da av mange blitt beskrevet som “det uten sammenligning beste stedet for shopping”. Så hva kan vi forvente?

Nyheten som nylig ble lansert, er som «musikk for mine ører» da IKEA går sammen med den svenske elektroniske musikkgruppa, Swedish House Mafia. Her skal det utforskes rundt temaet musikk og kreativitet i hjemmet. De sier selv i en pressemelding at musikk har en viktig rolle i hjemmet, uansett om du produserer, spiller eller hører på. De flest av oss hører på, og da var nyheten god om at de med Sonos skal skape e bedre lydopplevelse med den nye SYMFONISK-bilderammen med trådløs høyttaler. Altså 2 for prisen av 1, både god lyd og et vakkert kunstverk.

Del:

Anbefalt å lese

Vilde Holte Lerbak

Ny medarbeider i Remix Consulting

Vilde Holte Lerbak er ansatt som Prosjektleder i Remix Consulting fra mai måned. Hun kommer fra stillingen som senterleder på Amfi Ullevaal i Oslo og har tidligere arbeidet som markedskoordinator ved Handelsstedet Bærums Verk, en perfekt kombinasjon av erfaring og passion for våre aktuelle fagområder.

Kronen på kraftverket

Battersea Powerstation, et landemerke for Londons innbyggere fra det sto ferdig i 1939, ble likevel kanskje mest verdenskjent som coverbilde på Pink Floyd sitt album Animal fra 1977.

Følg oss:

Kontakt oss