Shopping for Furniture, Fiction & Fashion

Supersentralt på Oxford street 214, lå engang Topshop, et yndet reisemål for mange nordmenn i mange år.

Shopping for Furniture, Fiction & Fashion

Supersentralt på Oxford street 214, lå engang Topshop, et yndet reisemål for mange nordmenn i mange år. Selv husker jeg fra mine pendler år i London, hvor jeg ofte reiste tilbake til Oslo søndag kveld med week-end shoppere som stappet hatthyllene fulle av Topshop og Warehouse poser. Dette var konsepter vi ikke fant i Norge eller Norden.

Så hvor ble de av?

Arcadia Group Ltd, et britisk multinasjonalt retail-selskap og morselskapet til bl.a. Debenhams, Miss Selfridge, Topman, Topshop, Burton, Warehouse med flere ble slått konkurs ifjor og allerede 8. februar i år hadde de sterkeste merkevarene som tidligere var eid av Arcadia, blitt solgt til bl.a. nettbutikkene ASOS og Boohoo.

Nå ryktes det at IKEA flyttet inn på samme adresse, og skal fylle mer enn 8000 m2 med handleopplevelser. Eiendommen har da av mange blitt beskrevet som “det uten sammenligning beste stedet for shopping”. Så hva kan vi forvente?

Nyheten som nylig ble lansert, er som «musikk for mine ører» da IKEA går sammen med den svenske elektroniske musikkgruppa, Swedish House Mafia. Her skal det utforskes rundt temaet musikk og kreativitet i hjemmet. De sier selv i en pressemelding at musikk har en viktig rolle i hjemmet, uansett om du produserer, spiller eller hører på. De flest av oss hører på, og da var nyheten god om at de med Sonos skal skape e bedre lydopplevelse med den nye SYMFONISK-bilderammen med trådløs høyttaler. Altså 2 for prisen av 1, både god lyd og et vakkert kunstverk.

Del:

Anbefalt å lese

Kinderegget OMA

På Kolbotn torg i Nordre Follo kommune finner vi gjenbruksbutikken OMA. OMA er en kommunal gjenbruksbutikk og arbeidstreningssenter.

Følg oss:

Kontakt oss